Huidtherapie

Behandeling gericht op huidverbetering

De huid, een van de belangrijkste en ons grootste orgaan. Ze meet 1,5 – 2.0 m en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Ook deze barrière kent een scala aan aandoeningen, denk hierbij aan pigment, onzuiverheden, overbeharing of tekenen van huidveroudering. De huid is een belangrijk, complex, maar uiterst kwetsbaar orgaan. De huidtherapie omvat alle behandelingen waarbij we jouw van jouw klachten afhelpen.

Huidtherapie

Trajectverloop

Tijdens de intake brengt de huidtherapeut met behulp van de Observ520X huidanalyse en een uitgebreide anamnese jouw klacht in kaart. Aan de hand daarvan stelt zij samen met jou een behandelplan op. De daadwerkelijke behandeling vindt plaats tijdens een volgende afspraak.

Duur

De behandeling duurt gemiddeld 30 – 60 minuten, afhankelijk van de indicatie en uitgevoerde methode. Het behandeltraject start wekelijks en wordt na gemiddeld vier weken afgebouwd. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een periodieke onderhoudsbehandeling.

Huidtherapie

Zo wordt je huid in kaart gebracht

In deze video zie je een impressie van een volledig huidverbetering traject.

Laat jouw huid stralen!

Verwijzing & vergoeding

Voor huidverbeterende behandelingen heb je een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig, als de zorgverzekering hier om vraagt. De behandeling wordt, afhankelijk van de zorgverzekeraar, (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De factuur betaal je op de praktijk waarna je de factuur indient bij de zorgverzekeraar. Voor de accurate vergoedingen en/of benodigde verwijzingen kun je contact opnemen met de zorgverzekeraar.