sf-1
Huid- en oedeemtherapie

Aandoeningen

Wonden

Ze zijn er in alle soorten en maten, met ieder hun eigen verhaal, wonden. Is er sprake van een slecht genezende wond en/of een aanwezige zwelling, dan helpen wij u bij de wondgenezing.

Huidoneffenheden

Meestal zijn huidoneffenheden goedaardig en onschuldig, bij twijfel adviseren wij altijd de plek te laten checken bij de huisarts. We zetten de meest voorkomende huidoneffenheden voor je op een rijtje.

Acne

Laat jouw huid stralen en voel je zeker!
Breng in kaart wat jouw acne triggert, ontwikkel samen het behandelplan en ontvang advies over de producten die zijn afgestemd op jouw huid.

Littekens

Sommige littekens genezen uit zichzelf en leiden niet tot klachten, maar ze kunnen ook dieper in de huid gaan liggen (hypotrofie) of juist er bovenop (hypertrofie).

Overbeharing

Ongewenste beharing verbergen of toch verwijderen.
Rode bultjes, ingegroeide haren, kleine scheerwondjes. Wie heeft er geen last van?! Laserontharing biedt de uitkomst.

Huidveroudering

Na je 25ste zie je de eerste tekenen van huidveroudering aan het huidoppervlak ontstaan. Deze zijn pas echt zichtbaar tussen het 35steen 40ste jaar. Het is dan ook van belang dat je goed en tijdig zorg draagt voor de huid, voordat de ouderdomstekenen blijvend zijn.

Oedeem

De wond is gesloten, de kanker genezen, maar het oedeem is nog een tastbare herinnering. Samen gaan we voor mobiliteit, optimalisatie en afname van het oedeem.

Pigment

We hebben het allemaal, pigment. De een omarmt het, de ander camoufleert het. We spreken van een pigmentstoornis als er een te veel, hyperpigmentatie, of juist te weinig, hypopigmentatie, aanwezig is.

Enthousiast?

Plan nu jouw afspraak bij een van onze huidtherapeuten in. We streven ernaar om de intake binnen één werkwerk te laten plaatsvinden, zodat we snel kunnen beginnen met jouw behandeling.