sf-2
Team & Praktijk

Ons team

De behandelingen bij Skin in Motion worden uitgevoerd door gecertificeerde therapeuten.

Alle medewerkers zijn in het bezit van een geldig HBO-Huidtherapie diploma, LTA-gecertificeerd,  DermaPen Expert, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

De titel huidtherapeut is wettelijk beschermd en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34).

Gecertificeerde therapeuten

Ontmoet ons team

Sanne van Rooijen

Eigenaresse
Huid- & Oedeemtherapeut

Aanwezig op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag.

Manon Cox

Huid- & Oedeemtherapeut

Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Corinda Keijzer

Student HBO Huidtherapie

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

 In 2011 ben ik in Den Haag gestart met de HBO bacheloropleiding Huidtherapie. Tijdens mijn studie heb ik diverse stages in Nederland gelopen en een twee weken durende stage in de Seeklinik Zechlin te Duitsland. Na vier jaar hard werken ben ik in 2015 afgestudeerd als “Bachelor of Health”. Na het behalen van mijn diploma ben ik als kousenconsulent gaan werken om het aanmeten van steunkousen beter in de vingers te krijgen. Aansluitend heb ik bij diverse praktijken gezorgd collega’s waargenomen tijdens ziekte en/of zwangerschapsverlof. Na het afstuderen heb ik diverse cursussen gevolgd om mij verder te ontwikkelen in de afzonderlijke aspecten van de huidtherapie. In 2018 heb ik de opleiding Fill & Flush van de Lymphoedema Therapy Academy (LTA) succesvol afgerond.

Sanne van Rooijen

Vanuit mijn voorgrond als schoonheidsspecialiste en pedicure merkte ik dat ik de medische kant van de huid erg interessant vond. Om deze reden ben ik dan ook huidtherapie gaan studeren aan de Haagse Hogeschool, gedurende de opleiding heb ik stages gelopen en gewerkt in zowel medische als cosmetische praktijken om ervaring op te doen. In 2023 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Science en mag ik met trots de titel Huid- en Oedeemtherapeut dragen!

Ook nu ben ik nog niet uitgeleerd en bezig met de Fill & Flush (Advanced Chronical Edema Management) training van de Lymphedema Therapy Academy (LTA). 

Intussen heb ik echt een passie voor de huid ontwikkelt en kijk ik er ook naar uit om u te zien in de praktijk. 

Manon Cox

Van jongs af aan heeft de huid mijn interesse gewekt. Snel was ik vastbesloten meer te leren, te ontdekken en bij te dragen aan toepassingen binnen de huidzorg. In 2021 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste niveau 3 behaald en ben ik aan de opleiding Huidtherapie begonnen. Tijdens mijn studie aan de Haagse Hogeschool heb ik ontdekt dat mijn passie binnen dit vakgebied met name uitgaat naar de medische huidverzorging zoals oedeemtherapie maar ook de cosmetische huidverzorging.

Vanaf 5 februari zal ik gedurende 10 weken aanwezig zijn als stagiaire.

Corinda Keijzer

Onze praktijk

Skin in Motion is in november 2015 opgericht door Sanne van Rooijen, Huid- & Oedeemtherapeut. Onze praktijk is gevestigd op de begane grond van het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. 

Naast huid- & oedeemtherapie vind je hier diverse paramedische disciplines zoals podotherapie, fysiotherapie, massagetherapie, kinesiologie, psychologie, biodynamische therapie, (kinder)diëtetiek, kinder-ergotherapie, pilates en yoga.

Openingstijden

ma – vr 8.00 – 17.30 uur

Telefonisch spreekuur

Tijdens de behandeling richten wij ons op de aanwezige klant. Telefonisch zijn wij daarom op gezette tijden bereikbaar. We streven ernaar binnen 48 uur contact met je op te nemen. Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 12.30 - 13.30 uur telefonisch bereikbaar.

Huisbezoeken

De huisbezoeken worden in onderling overleg ingepland. Indien er een indicatie is vanuit de verwijzer wordt het huisbezoek vergoed vanuit de zorgverzekering. Als dit niet het geval is berekenen we een toeslag aan je door.

Enthousiast?

Plan nu jouw afspraak bij een van onze huidtherapeuten in. We streven ernaar om de intake binnen één werkwerk te laten plaatsvinden, zodat we snel kunnen beginnen met jouw behandeling.

Huisregels

Om een prettige sfeer te creëren en behouden heeft Skin in Motion huisregels opgesteld.

Verwerkingsregister

In het verwerkingsregister lees je hoe wij jouw persoons- en behandelgegevens verwerken. Dit document is nog in ontwikkeling. Zodra het beschikbaar is, kun je het via onderstaande knop downloaden.

Algemene voorwaarden

Op alle behandelingen, producten en services van Skin in Motion Huid- & Oedeemtherapie Zwijndrecht zijn de algemene voorwaarden van Skin in Motion Huid- & Oedeemtherapie Zwijndrecht van toepassing. Je kunt deze voorwaarden hier downloaden.

Privacy

Skin in Motion Huid- & Oedeemtherapie respecteert jouw privacy en zal er alles aan doen om vertrouwelijk om te gaan met de informatie die je bij ons aanlevert.

Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. Met deze privacyverklaring informeren wij je over de wijze waarop wij met jouw gegevens omgaan. We raden je aan deze privacyverklaring aandachtig door te nemen.