sf-2
Team & Praktijk

Ons team

De behandelingen bij Skin in Motion worden uitgevoerd door gecertificeerde therapeuten.

Alle medewerkers zijn in het bezit van een geldig HBO-Huidtherapie diploma, LTA-gecertificeerd,  DermaPen Expert, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

De titel huidtherapeut is wettelijk beschermd en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34).

Gecertificeerde therapeuten

Ontmoet ons team

Sanne van Rooijen

Eigenaresse
Huid- & Oedeemtherapeut

Aanwezig op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend

Jolanda Duindam

Huid- & Oedeemtherapeut

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Amy Boon

Huid- & Oedeemtherapeut, tevens afgestudeerd schoonheidsspecialiste

Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Ira Peters

Huid- & Oedeemtherapeut

Aanwezig op wisselende dagen

 In 2011 ben ik in Den Haag gestart met de HBO bacheloropleiding Huidtherapie. Tijdens mijn studie heb ik diverse stages in Nederland gelopen en een twee weken durende stage in de Seeklinik Zechlin te Duitsland. Na vier jaar hard werken ben ik in 2015 afgestudeerd als “Bachelor of Health”. Na het behalen van mijn diploma ben ik als kousenconsulent gaan werken om het aanmeten van steunkousen beter in de vingers te krijgen. Aansluitend heb ik bij diverse praktijken gezorgd collega’s waargenomen tijdens ziekte en/of zwangerschapsverlof. Na het afstuderen heb ik diverse cursussen gevolgd om mij verder te ontwikkelen in de afzonderlijke aspecten van de huidtherapie. In 2018 heb ik de opleiding Fill & Flush van de Lymphoedema Therapy Academy (LTA) succesvol afgerond.

Sanne van Rooijen

Van 2015 tot en met 2019 ben ik werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste, waarbij ik onder andere gespecialiseerd was in acnébehandelingen. Omdat ik me graag verder wilde specialiseren en vanwege mijn interesse in de huid, ben ik gestart met de opleiding Huidtherapie. Gedurende de opleiding ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in oedeemtherapie. Nadat ik hoorde over de nieuwe behandeltechniek Fill & Flush, besloot ik mijn scriptie te schrijven over dit onderwerp. Door mijn scriptie (en de opleiding huidtherapie) werd ik in 2018 toegelaten tot de opleiding Fill & Flush van de Lymphoedema Therapy Academy (LTA) in Engeland, en kon ik mij op dit gebied specialiseren. Van november 2019 tot en met februari 2020 heb ik mijn eindstage bij Skin in Motion kunnen voltooien. Aansluitend ben ik in dienst gekomen en heb ik tevens eind 2020 mijn LTA-diploma behaald.

Jolanda Duindam

Sinds 2017 heb ik als gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste veel werkervaring opgedaan. Door mijn grote interesse in de huid ben ik aansluitend de HBO Bacheloropleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool gaan volgen en heb deze met succes afgerond in 2021.
Wat mij aanspreekt in Huidtherapie is het persoonlijke contact in combinatie met het verlenen van huidzorg op maat. In november 2021 heb ook ik succesvol de opleiding Fill & Flush afgerond en mag mijzelf dan ook LTA-specialist noemen.

Amy Boon

In 2020 heb ik succesvol de HBO Bacherloropleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool afgerond. Aansluitend heb ik van juli 2022 tot en met november 2022 het zwangerschapsverlof van Sanne gedraaid. Tijdens het opdoen van de werkervaring als Huid- & Oedeemtherapeut volg ik tevens de Pre-master Gezondheidswetenschappen. In 2023 verwacht ik deze succesvol af te sluiten en door te studeren aan de Erasmus Universiteit voor de Master Gezondheidswetenschappen. Sinds Juni 2023 ben ik wederom onderdeel van het team van Skin in Motion.

Ira Peters

Onze praktijk

Skin in Motion is in november 2015 opgericht door Sanne van Rooijen, Huid- & Oedeemtherapeut. Onze praktijk is gevestigd op de begane grond van het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. 

Naast huid- & oedeemtherapie vind je hier diverse paramedische disciplines zoals podotherapie, fysiotherapie, massagetherapie, kinesiologie, psychologie, biodynamische therapie, (kinder)diëtetiek, kinder-ergotherapie, pilates en yoga.

Openingstijden

ma – vr 8.00 – 17.30 uur

Telefonisch spreekuur

ma - vr 10.30 – 11.30 uur

Huisbezoeken

ma – wo – vr 10.00 – 12.30 uur

Enthousiast?

Plan nu jouw afspraak bij een van onze huidtherapeuten in. We streven ernaar om de intake binnen één werkwerk te laten plaatsvinden, zodat we snel kunnen beginnen met jouw behandeling.