Tarieven

Vergoedingen en tarieven

Skin in Motion heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Afhankelijk van de dekking van jouw aanvullende verzekering komt de behandeling (gedeeltelijk) in aanmerking voor vergoeding. Neem hierover contact op met de zorgverzekeraar en vermeld dat het om huidtherapie of oedeemtherapie door een huidtherapeut gaat. Lees ook even de polisvoorwaarden.

Huidtherapie

Huidtherapiebehandelingen komen alleen in aanmerking voor vergoeding als de klacht je gezicht betreft. De overige behandelingen komen voor eigen rekening.

Oedeemtherapie

Oedeem wordt onderverdeeld in twee groepen: chronisch en niet chronisch. De vergoeding is daarvan afhankelijk. Op deze pagina lees je meer over de vergoeding bij een chronische indicatie. Niet chronisch oedeem wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit potje wordt veelal gedeeld met de fysiotherapeut. Houd hier rekening mee als je ook fysiotherapie krijgt. Als er geen (voldoende) aanvullend pakket is, zijn de behandelingen voor eigen rekening.

Tarieven

Niet vermelde lasergebieden zijn mogelijk op aanvraag.

Huidtherapie
Oedeemtherapie
TEK particulier
Lasertherapie
Dames ontharen
Heren ontharen
Huidverbetering

Verwijzing

Sommige verzekeraars eisen een verwijzing voordat zij de behandeling vergoeden. Na elke intake schrijven wij een uitgebreide rapportage die wij, met toestemming, via ZorgDomein veilig naar de arts versturen. Betreft het een specialist uit het ziekenhuis? Dan geven wij de rapportage aan je mee voor de eerstvolgende afspraak. Zo zijn de betrokken specialisten op de hoogte van onze huidtherapeutische bevindingen en ons behandelplan.