sf-1
Huid- en oedeemtherapie

Behandelingen

Acnetherapie

Laat jouw huid stralen en voel je zeker!
Breng in kaart wat jouw acne triggert, ontwikkel samen het behandelplan en ontvang advies over de producten die zijn afgestemd op jouw huid.

Compressietherapie

Verslapte bloedvaten of aandoeningen aan de bloed- en/of lymfevaten kunnen een uitgebreid scala aan klachten veroorzaken, waaronder oedeem. 

Littekentherapie

Littekens ontstaan wanneer de huid zich herstelt na een beschadiging als gevolg van een trauma, operatie of huidaandoening. Een litteken kan je bewegingsvrijheid beperken, maar je kunt het ook als cosmetisch storend ervaren.

Oedeemtherapie

De wond is gesloten, de kanker genezen, maar het oedeem is nog een tastbare herinnering. Samen gaan we voor mobiliteit, optimalisatie en afname van het oedeem.

Lasertherapie

Ongewenste beharing verbergen of toch verwijderen.
Rode bultjes, ingegroeide haren, kleine scheerwondjes. Wie heeft er geen last van?! Laserontharing biedt de uitkomst.

Huidtherapie

Een tatoeage kan een sieraad zijn, jouw trots of zelfs meesterwerk. Maar als deze jou om wat voor reden dan ook in de weg zit, helpen wij je graag.

Producten

De juiste huidverzorgingsproducten zijn als de perfecte ingrediënten voor die overheerlijke taart.
Een behandeling in de praktijk is volledig afhankelijk van hoe jij thuis je huid verzorgt. Bepaal samen met de huidtherapeut welke verzorging jij nodig hebt en hoe deze in jouw dagelijks ritme past.

Steunkousen

Rock your socks!
Het dragen van steunkousen staat bij niemand op het wensenlijstje, maar als je ze toch nodig hebt, kies dan voor kleur. Onze steunkousen zijn er standaard in negen basiskleuren. Jaarlijks komen daar nog zes trendkleuren bij.

Wondzorg

Iedereen ervaart een onzuivere huid anders. De een spreekt pas van acne als er forse huidontstekingen zijn, terwijl de ander met een enkel pukkeltje al van mening is dat zij/hij acne heeft.

Zelfmanagement

Bij aanvang en tijdens iedere behandeling betrekken wij jou zoveel mogelijk bij het herstel. Voor het gewenste einddoel is meer nodig dan alleen de behandeling. Jouw inbreng als patiënt is ook belangrijk.

Enthousiast?

Plan nu jouw afspraak bij een van onze huidtherapeuten in. We streven ernaar om de intake binnen één werkwerk te laten plaatsvinden, zodat we snel kunnen beginnen met jouw behandeling.