sf-1
Het behandeltraject

Consult

Stap voor stap leggen we hier uit hoe het behandeltraject eruit ziet. Zo weet je wat je kan verwachten en wat we van jou als patiënt verwachten.

Screening

01

Gratis & Vrijblijvend.
Voorafgaand aan het intakegesprek beantwoorden we jouw vragen per e-mail, whatsapp of telefoon. We proberen in kaart te brengen of je met jouw vragen en/of klachten bij ons aan het juiste adres bent.

Intake

02

De kosten van de intake (€25,-) worden in mindering gebracht op een vervolgbehandeling. Dit houdt in dat de intake, bij een behandeltraject, uiteindelijk kosteloos is.

Tijdens de intake vragen we naar jouw algemene gegevens, doen we een analyse en een onderzoek. Al deze stappen gezamenlijk noemen we de anamnese.

Anamnese

03

Neem je ID, eventueel een verwijsbrief van de arts/specialist en een actuele medicatielijst mee. Tijdens de analyse stellen we gericht vragen over je klacht(en) en verrichten we een lichamelijk onderzoek met bijbehorende metingen.

Is jouw afspraak gericht op huidverbetering? Houd er dan rekening mee dat we alleen een gezichtsanalyse kunnen doen op een schone en gereinigde huid.

Diagnose

04

Op basis van het uitgebreide onderzoek stellen wij een huidtherapeutische diagnose. Die gebruiken we om de behandelingen te bespreken die Skin in Motion kan bieden voor jouw klacht(en).

Behandelplan

05

Samen met jou stellen we een passend behandelplan op. We bespreken de frequentie, de kosten/vergoeding, geven adviezen en plannen een aantal vervolgafspraken in. Tot slot vragen we je een toestemmingsformulier in te vullen: het Informed Consent Skin in Motion.

Behandeling

06

Na jouw instemming met het behandelplan beginnen we met de behandeling. Tijdens het traject krijg je diverse adviezen en nazorginstructies mee. Deze kun je in jouw patiëntportaal terugvinden. Voor een goed eindresultaat is het nodig dat je deze adviezen opvolgt.

Evaluatie

07

Tijdens elke behandeling evalueren we mondeling wat er na de voorgaande behandeling is gebeurd. Daarnaast meten we na elke 3 tot 6 behandelingen, zodat we de voortgang in kaart kunnen brengen. Deze evaluaties kunnen worden gebruikt voor de correspondentie met de (huis)arts en/of zorgverzekeraar. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld indien nodig.

Enthousiast?

Plan nu jouw afspraak bij een van onze huidtherapeuten in. We streven ernaar om de intake binnen één werkwerk te laten plaatsvinden, zodat we snel kunnen beginnen met jouw behandeling.