Acnetherapie

Microneedling

De een heeft last van littekentjes na acne, de ander van een ouder ogende huid of van operatielittekens. Microneedling biedt bij deze, en nog meer indicaties, de uitkomst.

Acnetherapie

Trajectverloop

Tijdens de behandeling ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid waardoor het natuurlijke genezingsproces in de verschillende huidlagen wordt getriggerd. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De huid voelt aan als kleine prikjes in de huid en is goed te verdragen zonder verdoving. Na afloop is het behandelde gebied egaal rood/roze van kleur en voelt aangenaam warm aan. Tot 18 uur na de behandeling mag je geen producten aanbrengen op de behandelde huid, houdt hier rekening mee met het inplannen van de afspraak. Voor het beste resultaat adviseren wij om thuis de huid te verzorgen met geadviseerde producten van Tebiskin.

Behandelingen

De behandeling met de DermaPen 4 is geschikt bij de volgende indicaties:

Duur

Een behandeling met de DermaPen 4 duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten, afhankelijk van de indicatie en uitgevoerde methode. Het behandeltraject start om de 2 tot 4 weken en wordt naar gelang afgebouwd. Uiteindelijk kan er periodiek een onderhoudsbehandeling worden ingepland.

Microneedling

Impressie van Microneedling

In deze video geven we een impressie hoe een microneedling werkt.

Laat ons jouw huid verbeteren!

Verwijzing & vergoeding

In het geval van (acne)littekens heb je alleen een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig als de zorgverzekeraar hierom vraagt. De behandeling wordt, afhankelijk van de zorgverzekeraar, (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor de accurate vergoedingen en/of benodigde verwijzingen kun je contact opnemen met de zorgverzekeraar.

Skin in Motion heeft contracten met alle zorgverzekeraars.