Lasertherapie

Behandeling met behulp van de laser

Met de laser kunnen wij diverse indicaties behandelen, van overbeharing tot pigment en tatoeages. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende lasers, elk afgestemd op de specifieke wens.

Lasertherapie

Trajectverloop

Tijdens het intakegesprek bepalen we welke laser nodig is en of wij aan de wens van de klant kunnen voldoen. Als uitgangspunt zijn er gemiddeld 2 tot 10 behandelingen nodig, afhankelijk van de indicatie. Hierover informeren we je uitgebreid tijdens de kennismaking. Tussen de behandelingen zit gemiddeld 6 tot 12 weken om het lichaam de kans te geven te herstellen. Een lasertraject duurt dan ook gemiddeld 1 tot 1,5 jaar.

Behandelingen

De behandeling bij de huidtherapeut kan bestaan uit een of meer van de volgende onderdelen:

Duur

Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt de behandeling 30 tot 120 minuten. Hoe groter het gebied, of combinatie van gebieden, hoe langer de behandeling duurt. Tijdens elke vervolgbehandeling evalueren we de afgelopen periode en stellen we eventueel het behandelplan bij. In enkele gevallen is er na een hormoonschommeling een onderhoudsbehandeling nodig.

Lasertherapie

Impressie laserontharing oksel

In deze video geven we een impressie hoe het laserontharen van een oksel in zijn werk gaat.

Laat ons jouw huid verbeteren!

Verwijzing & vergoeding

Voor lasertherapie in het gezicht heb je alleen een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig als de zorgverzekeraar hierom vraagt. De behandeling in het gezicht wordt, afhankelijk van de zorgverzekeraar, (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor de accurate vergoedingen en/of benodigde verwijzingen kun je contact opnemen met de zorgverzekeraar. Skin in Motion heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Laserbehandelingen van het lichaam worden in geen van de gevallen vergoed door de zorgverzekering.