Burgemeester de Bruïnelaan 140 Zwijndrecht
06-30569412
info@skininmotion.nl

Verwijzer

Heeft u een patiënt met huidproblemen en/of klachten?

Wanneer verwijzen naar de huidtherapeut en wanneer naar de schoonheidsspecialist?

De huid- & oedeemtherapeut is de aangewezen paramedicus voor de zorg van de huid, ons grootste orgaan. Daar waar de schoonheidsspecialist zich richt op het verzorgende en ontspannende aspect van de huidzorg, richt de huidtherapeut zich op het verbeteren van de aangedane huid en het verminderen/verhelpen van de huidaandoening.

De therapeuten bij Skin in Motion zijn HBO geschoold, NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten), KP (Kwaliteitsregister Paramedici) en BIG (artikel 34) geregistreerd.

Uiteraard zijn wij aangesloten op ZorgDomein en DigiH. Op deze manier verwijst u patiënten snel en foutloos naar de juiste zorg. Tevens zenden wij u een gedetailleerde rapportage na de intake en na het beëindigen van een traject.

Verwijs direct uw patiënt!

Sinds 2017 verwijst u eenvoudig en digitaal uw patiënten naar Skin in Motion. Hiervoor maakt u gebruik van het landelijk systeem ZorgDomein of DigiH.

Beide systemen staan voor een gemakkelijke en foutloze doorstroming naar de eerstelijnszorg. Duidelijke inclusiecriteria en instructies voor de patiënt ondersteunen in het kiezen voor de juiste zorg.

ZorgDomeinDigiH