Team

Huid- & Oedeemtherapie Zwijndrecht

Op deze pagina vind je meer informatie over de huidtherapeuten bij Skin in Motion.

Huid- & Oedeemtherapeut

Even voorstellen, Hi ik ben huid- & oedeemtherapeut en eigenaresse Sanne van Rooijen. In Den Haag ben ik in 2011 gestart met de HBO bachelor opleiding Huidtherapie. Ik ben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig op de praktijk. In verband met mijn verlof zal ik pas weer in april 2021 in de praktijk zijn.

Tijdens mijn studie heb ik diverse binnenlandse stages gelopen en een twee weken durende stage in de Seeklinik Zechlin te Duitsland. Tijdens deze stage heb ik mij verder verdiept in de theoretische en praktische kennis van oedeemtherapie volgens de Asdonk methode. 

Na vier jaar hard werken ben ik in 2015 afgestudeerd als “Bachelor of Health”. Na het behalen van mijn diploma ben ik als kousen consulent bij Livit gaan werken om het aanmeten van steunkousen beter in de vingers te krijgen. Aansluitend heb ik bij diverse praktijken gezorgd voor de waarneming tijdens ziekte en/of zwangerschapsverlof.

Na het afstuderen ben ik niet stil gaan zitten. Ik heb diverse cursussen gevolgd om mij verder te ontwikkelen in de afzonderlijke aspecten van de huidtherapie. In 2018 heb ik de opleiding Fill en Flush van de Lymphoedema Therapy Acadamy (LTA) gevolgd. 

Huid- & Oedeemtherapeut

Hoi mijn naam is Jolanda Duindam. Je zult mij op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk tegenkomen.

Sinds 2015 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste. Ik ben onderanderen gespecialiseerd in acné behandelingen. Omdat ik me graag verder wilde specialiseren en vanwege mijn interesse in de huid, ben ik gestart met de opleiding Huidtherapie. 

Gedurende de opleiding ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in oedeemtherapie. Nadat ik hoorde over de nieuwe behandeltechniek Fill en Flush, heb ik dit als onderwerp gekozen voor mijn scriptie. Hierdoor heb ik in 2018 de opleiding Fill en Flush van de Lymphoedema Therapy Acadamy (LTA) kunnen volgen in Engeland naast mijn huidige opleiding en heb ik me hierin kunnen specialiseren. 

Van november 2019 tot en met februari 2020 heb ik mijn eindstage bij Skin in Motion kunnen voltooien. Aansluitend ben ik in dienst gekomen en heb ik tevens mijn LTA diploma behaald eind 2020.

Huid- & Oedeemtherapeut

Hi mijn naam is Naomi Raghoebar. Je zult mij op maandag en donderdag in de praktijk tegenkomen.

Nog in ontwikkeling