Team

Huid- & Oedeemtherapie Zwijndrecht

Op deze pagina vind je meer informatie over de huidtherapeuten bij Skin in Motion.

Huid- & Oedeemtherapeut

Even voorstellen, Hi ik ben huid- & oedeemtherapeut Sanne van Rooijen. In Den Haag ben ik in 2011 gestart met de HBO bachelor opleiding Huidtherapie.

Tijdens mijn studie heb ik diverse binnenlandse stages gelopen en een twee weken durende stage in de Seeklinik Zechlin te Duitsland. Tijdens deze stage heb ik mij verder verdiept in de theoretische en praktische kennis van oedeemtherapie volgens de Asdonk methode. 

Na vier jaar hard werken ben ik in 2015 afgestudeerd als “Bachelor of Health”. Na het behalen van mijn diploma ben ik als kousen consulent bij Livit gaan werken om het aanmeten van steunkousen beter in de vingers te krijgen. Aansluitend heb ik bij diverse praktijken gezorgd voor de waarneming tijdens ziekte en/of zwangerschapsverlof.

Na het afstuderen ben ik niet stil gaan zitten. Ik heb diverse cursussen gevolgd om mij verder te ontwikkelen in de afzonderlijke aspecten van de huidtherapie. In 2018 heb ik de opleiding Fill en Flush van de Lymphoedema Therapy Acadamy (LTA) gevolgd. 

Huid- & Oedeemtherapeut

Ik wil mij graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Elise Guthmuller. Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk SkinAid in Rijswijk en ben ik werkzaam als huid- & oedeemtherapeut.

Ik heb een passie voor de huidzorg. De huid is ons grootste orgaan en we weten steeds meer af van de huid en huidaandoeningen. Zo zie ik het als een uitdaging om mensen met een huidprobleem te helpen door middel van behandeling en/of begeleiding. 

Door middel van bij- en nascholing blijft mijn kennis up to date en kan ik de beste zorg bieden. Zo heb ik in 2018 gekozen om de ‘Fill and Flush geleidde manuele lymfedrainage’ opleiding te volgen. Ik heb daar geen spijt van! Wij zien sinds het inzetten van deze verbeterde techniek sneller en betere resultaten in de oedeemtherapie. Vanaf 11 december 2019 ben ik met veel plezier voorlopig op de woensdag werkzaam bij Skin in Motion.

Huidtherapeut in opleiding

Hoi mijn naam is Jolanda Duindam. Op dit moment zit ik in de afrondende fase van de opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool en loop ik met veel plezier mijn eindstage bij Skin in Motion. 

Sinds 2015 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste. Ik ben onderanderen gespecialiseerd in acné behandelingen. Omdat ik me graag verder wilde specialiseren en vanwege mijn interesse in de huid, ben ik gestart met de opleiding Huidtherapie. 

Gedurende de opleiding ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in oedeemtherapie. Nadat ik hoorde over de nieuwe behandeltechniek Fill en Flush, heb ik dit als onderwerp gekozen voor mijn scriptie. Hierdoor heb ik in 2018 de opleiding Fill en Flush van de Lymphoedema Therapy Acadamy (LTA) kunnen volgen in Engeland naast mijn huidige opleiding en heb ik me hierin kunnen specialiseren. 

Jolanda zal van november 2019 tot en met februari 2020 haar eindstage afronden.