Burgemeester de Bruïnelaan 140 Zwijndrecht
06-30569412
info@skininmotion.nl

Team

Ons team

De behandelingen bij Skin in Motion worden uitgevoerd door gecertificeerde therapeuten. 
Alle medewerkers zijn in het bezit van een geldig HBO-Huidtherapie diploma, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). 

De titel huidtherapeut is wettelijk beschermd en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34).

Sanne van Rooijen

Eigenaresse
Huid- & Oedeemtherapeut

Sanne houdt zich naast het behandelen tevens bezig met de administratie, marketing en overige bedrijfsvoering. 


LTA gecertificeerd
DermaPen Expert

Jolanda Duindam


Huid- & Oedeemtherapeut

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

LTA gecertificeerd
DermaPen Expert

Amy Boon

Huid- & Oedeemtherapeut

Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Amy is afgestudeerd schoonheidsspecialiste en huid- & oedeemtherapeut.

LTA gecertificeerd
DermaPen Expert

Jeane van Leest

Stagiaire Huidtherapie
aan de Haagse Hogeschool

Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Jeane is vierde jaars student Huidtherapie en zal van Februari t/m April 2023 ervaring op doen in de praktijk.

SANNE VAN ROOIJEN

Mij tref je ’s ochtends op dinsdag, donderdag en vrijdag op de praktijk 

In Den Haag ben ik in 2011 gestart met de HBO bachelor opleiding Huidtherapie. 
Tijdens mijn studie heb ik diverse binnenlandse stages gelopen en een twee weken durende stage in de Seeklinik Zechlin te Duitsland. 

Na vier jaar hard werken ben ik in 2015 afgestudeerd als “Bachelor of Health”. Na het behalen van mijn diploma ben ik als kousen consulent gaan werken om het aanmeten van steunkousen beter in de vingers te krijgen. Aansluitend heb ik bij diverse praktijken gezorgd voor de waarneming tijdens ziekte en/of zwangerschapsverlof.

Na het afstuderen ben ik niet stil gaan zitten. Ik heb diverse cursussen gevolgd om mij verder te ontwikkelen in de afzonderlijke aspecten van de huidtherapie. In 2018 heb ik de opleiding Fill en Flush van de Lymphoedema Therapy Acadamy (LTA) gevolgd en succesvol afgerond.

JOLANDA DUINDAM

Hoi! Je ziet mij op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag op de praktijk.

Van 2015 tot en met 2019 ben ik werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste, waarbij ik onder andere gespecialiseerd was in acné behandelingen. Omdat ik me graag verder wilde specialiseren en vanwege mijn interesse in de huid, ben ik gestart met de opleiding Huidtherapie.

Gedurende de opleiding ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in oedeemtherapie. Nadat ik hoorde over de nieuwe behandeltechniek Fill en Flush, heb ik besloten over dit onderwerp mijn scriptie te schrijven. Hierdoor heb ik in 2018, naast de opleiding huidtherapie, de opleiding Fill en Flush van de Lymphoedema Therapy Acadamy (LTA) kunnen volgen in Engeland en mij hierin kunnen specialiseren.

Van november 2019 tot en met februari 2020 heb ik mijn eindstage bij Skin in Motion kunnen voltooien. Aansluitend ben ik in dienst gekomen en heb ik tevens mijn LTA diploma behaald eind 2020.

AMY BOON

Hi, je komt mij op maandagwoensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk tegen

Sinds 2017 heb ik als gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste veel werkervaring opgedaan.

Door mijn grote interesse in de huid ben ik aansluitend de HBO Bachelor opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool gaan volgen en met succes afgerond in 2021.
Het beroep Huidtherapie is fascinerend, het persoonlijke contact in combinatie met het verlenen van huidzorg op maat is wat mij aanspreekt.

In november 2021 heb ook ik succesvol de Fill en Flush opleiding afgerond en mag mijzelf dan ook LTA specialist noemen.

Jeane van Leest

Ik loop stage op de dins-, woens-,  donder- en vrijdag.

De eerste weken van mijn stage zal ik mij richten op het theoretische deel van de praktijkvoering. Als ik de systemen onder de knie heb en aanvullende administratieve ondersteuning kan bieden zal ik praktijkgerichte handelingen gaan uitvoeren. Uiteindelijk zal ik zo’n 10 weken bij Skin in Motion stage lopen.