Burgemeester de Bruïnelaan 140 Zwijndrecht
06-30569412
info@skininmotion.nl

De praktijk

Op deze pagina vind je algemene informatie over de praktijk, de huisregels, de algemene voorwaarden, het privacybeleid, het verwerkingsregister en het COVID-regelement.

Skin in Motion is in november 2015 opgericht  door Sanne van Rooijen Huid- & Oedeemtherapeut.

In het Paramedisch Centrum Zwijndrecht vind je Skin in Motion op de begane grond. Naast huid- & oedeemtherapie bevinden zich diverse paramedische disciplines zoals de podotherapie, fysiotherapie, massagetherapie, kinesiologie, psychologie, biodynamische therapie, (kinder)diëtetiek, kinder ergotherapie, pilates en yoga.


Openingstijden
Ma – Vr 8.00 – 17.30 uur
Dagelijks telefonisch spreekuur 10.30 – 11.30 uur
Huisbezoeken ma – wo – vr 10.00 – 12.30 uur

HUISREGELS

Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft Skin in Motion huisregels opgesteld. Deze hebben als doel om een zo prettig mogelijke sfeer te creëren en te behouden.

LEES MEER
ALGEMENE VOORWAARDEN

Op alle behandelingen, producten en services van Skin in Motion Huid- & Oedeemtherapie Zwijndrecht zijn de algemene voorwaarden van Skin in Motion Huid- & Oedeemtherapie Zwijndrecht van toepassing. Je kunt deze voorwaarden hier downloaden.

DOWNLOAD
PRIVACY

Skin in Motion Huid- & Oedeemtherapie respecteert jouw privacy en zal er alles aan doen om vertrouwelijk om te gaan met de informatie die je bij ons aanlevert.

Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. In deze privacy verklaring informeren wij je over de wijze waarop wij met jouw gegevens omgaan. We raden je aan deze privacy verklaring aandachtig door te nemen.

DOWNLOAD
VERWERKINGSREGISTER

In het verwerkingsregister lees je hoe wij omgaan jouw persoons- en behandelgegevens verwerken. Dit document is nog in ontwikkeling, zodra deze beschikbaar is, kun je deze via onderstaande knop downloaden.

DOWNLOAD
COVID-19

In deze vreemde tijden met Corona vind je hier de meest actuele informatie terug met betrekking tot jouw bezoek aan de praktijk. Heb je lichte klachten? Neem contact op met de praktijk. Heb je forse klachten en/of Corona? Zeg je afspraak af.

LEES MEER