Burgemeester de Bruïnelaan 140 Zwijndrecht
06-30569412
info@skininmotion.nl

Consult

Het behandeltraject

Stap voor stap leggen we hier uit hoe het behandeltraject eruit ziet. Zo weet je wat je kan verwachten en wat we van jou als patiënt verwachten. 

1

SCREENING

Gratis & vrijblijvend

Voorafgaand aan het intakegesprek beantwoorden we jouw vragen per e-mail, WhatsApp of telefoon. We proberen in kaart te brengen of je met jouw vragen en/of klachten bij ons aan het juiste adres bent.

2

INTAKE

De kosten van de intake (€25,-) worden in mindering gebracht op een vervolgbehandeling. Dit houdt in dat de intake, bij een behandeltraject, uiteindelijk kosteloos is.

Tijdens de intake vragen we naar jouw algemene gegevens, doen we een analyse en een onderzoek. Dit gezamelijk noemen we de anamnese.

3

ANAMNESE

Neem je ID, eventueel een verwijsbrief van de arts/specialist en een actuele medicatielijst mee. Tijdens de analyse stellen we gericht vragen m.b.t. de klacht(en) en aanvullend verrichten we een lichamelijk onderzoek met bijbehorende metingen.
Is jouw afspraak gericht op huidverbetering? Houdt er dan rekening mee dat een gezichtsanalyse alleen plaats kan vinden op een schone en gereinigde huid.

4

DIAGNOSE

Uit het uitgebreide onderzoek stellen wij een huidtherapeutische diagnose. Hieruit blijkt welke mogelijkheden Skin in Motion kan bieden voor jouw klacht(en).

5

BEHANDELPLAN

Samen met jou stellen we een passend behandelplan op. We bespreken de frequentie, de kosten/vergoeding, geven adviezen en plannen een aantal vervolg afspraken in. Afsluitend vragen we je een toestemmingsformulier in te vullen: het Informed Consent Skin in Motion.

6

BEHANDELING

Na instemming met het behandelplan, volgen de behandelingen. Tijdens het traject krijg je diverse adviezen/nazorginstructies mee, deze kun je in jouw patiëntportaal terugvinden. Het opvolgen van de adviezen is noodzakelijk om tot een goed eindresultaat te komen.

7

EVALUATIE

Elke behandeling evalueren we mondeling hoe het na de voorgaande behandeling is gegaan. Daarnaast meten we elke 3-6 behandelingen, zodat de voortgang in kaart gebracht kan worden. Deze evaluaties kunnen gebruikt worden in correspondentie met de (huis)arts en/of zorgverzekeraar, je wordt hiervan op de hoogte gesteld indien dit nodig is.

Enthousiast?

Plan nu jouw afspraak bij een van onze huidtherapeuten in. We streven ernaar om de intake binnen 1 werkwerk in te plannen, zodat we snel een start kunnen maken met jouw behandeling.

NEEM CONTACT OP