Burgemeester de Bruïnelaan 140 Zwijndrecht
06-30569412
info@skininmotion.nl

Team

Het team

De behandelingen bij Skin in Motion worden uitgevoerd door gecertificeerde therapeuten. 
Alle medewerkers zijn in het bezit van een geldig HBO-Huidtherapie diploma, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). 

De titel huidtherapeut is wettelijk beschermd en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34).

Sanne van Rooijen

Eigenaresse
Huid- & Oedeemtherapeut

Afwezig i.v.m. verlof.

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Sanne houdt zich naast het behandelen tevens bezig met de administratie, marketing en overige bedrijfsvoering. 

Jolanda Duindam


Huid- & Oedeemtherapeut

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

LTA gecertificeerd.

Emma

Huid- & Oedeemtherapeut
in opleiding

Aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag. 

Emma is vierde jaars student huidtherapie van de Haagse Hogeschool. In de maanden September, Oktober en November zal zij ervaring opdoen in de praktijk. 

Amy Boon

Huid- & Oedeemtherapeut

Aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Amy is afgestudeerd schoonheidsspecialiste en huid- & oedeemtherapeut.

In oktober volgt zij de Fill & Flush en na afsluiting zal zij ook LTA gecertificeerd zijn.

Op deze pagina vind je meer informatie over de huidtherapeuten bij Skin in Motion.

Eigenaresse en huid- & oedeemtherapeut

Sanne van Rooijen – Eigenaresse, huid- & oedeemtherapeut

Even voorstellen, Hi ik ben huid- & oedeemtherapeut en eigenaresse Sanne van Rooijen. In Den Haag ben ik in 2011 gestart met de HBO bachelor opleiding Huidtherapie. Ik ben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig op de praktijk.Tijdens mijn studie heb ik diverse binnenlandse stages gelopen en een twee weken durende stage in de Seeklinik Zechlin te Duitsland. Tijdens deze stage heb ik mij verder verdiept in de theoretische en praktische kennis van oedeemtherapie volgens de Asdonk methode. 

Na vier jaar hard werken ben ik in 2015 afgestudeerd als “Bachelor of Health”. Na het behalen van mijn diploma ben ik als kousen consulent bij Livit gaan werken om het aanmeten van steunkousen beter in de vingers te krijgen. Aansluitend heb ik bij diverse praktijken gezorgd voor de waarneming tijdens ziekte en/of zwangerschapsverlof.

Na het afstuderen ben ik niet stil gaan zitten. Ik heb diverse cursussen gevolgd om mij verder te ontwikkelen in de afzonderlijke aspecten van de huidtherapie. In 2018 heb ik de opleiding Fill en Flush van de Lymphoedema Therapy Acadamy (LTA) gevolgd en succesvol afgerond.

Huid- & Oedeemtherapeut

Jolanda Duindam – Huid- & Oedeemtherapeut

Hoi mijn naam is Jolanda Duindam. Je zult mij op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk tegenkomen.

Van 2015 tot en met 2019 ben ik werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste, waarbij ik onder andere gespecialiseerd was in acné behandelingen. Omdat ik me graag verder wilde specialiseren en vanwege mijn interesse in de huid, ben ik gestart met de opleiding Huidtherapie. 

Gedurende de opleiding ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in oedeemtherapie. Nadat ik hoorde over de nieuwe behandeltechniek Fill en Flush, heb ik besloten over dit onderwerp mijn scriptie te schrijven. Hierdoor heb ik in 2018, naast de opleiding huidtherapie, de opleiding Fill en Flush van de Lymphoedema Therapy Acadamy (LTA) kunnen volgen in Engeland en mij hierin kunnen specialiseren.  

Van november 2019 tot en met februari 2020 heb ik mijn eindstage bij Skin in Motion kunnen voltooien. Aansluitend ben ik in dienst gekomen en heb ik tevens mijn LTA diploma behaald eind 2020.

Huid- & Oedeemtherapeut

Hi, mijn naam is Amy en je komt mij op woensdag, donderdag en vrijdag tegen in de praktijk.

Sinds 2017 heb ik als gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste veel werkervaring opgedaan. Door mijn grote interesse in de huid ben ik aansluitend de HBO Bachelor opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool gaan volgen en met succes afgerond in 2021. Het beroep Huidtherapie is fascinerend, het persoonlijke contact in combinatie met het verlenen van huidzorg op maat is wat mij aanspreekt. Binnenkort zal ik de opleiding Fill en Flush van de Lymphoedema Therapy Acadamy (LTA) gaan volgen en verwelkom ik jullie graag in de praktijk