Burgemeester de Bruïnelaan 140 Zwijndrecht
06-30569412
info@skininmotion.nl

Informatie

Op deze pagina vind je meer algemene informatie over de praktijk, de behandelingen, de tarieven, wat er verwacht kan worden van Skin in Motion en wat er verwacht wordt van de patiënt. Tevens vermelden we hier hoe de algemene voorwaarden en de privacy gewaarborgd en geregeld is.

Praktijk informatie

In 2015 heeft Sanne van Rooijen de praktijk Skin in Motion opgericht in Zwijndrecht.

Skin in Motion informatie praktijkruimte
Een praktijkruimte van Skin in Motion

Sinds maart 2016 zit zij gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Binnen dit pand bevinden zich diverse paramedische disciplines zoals de podotherapie, fysiotherapie, massagetherapie, kinesiologie, psychologie, biodynamische therapie, (kinder)diëtetiek, kinder ergotherapie, pilates en yoga.

In het pand is een lift aanwezig, zodat ook hoger gelegen verdiepingen goed te bereiken zijn voor mindervaliden.

Openingstijden

Maandag: 08.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 08.00 – 17.30 uur
Woensdag: 10.00 – 17.30 uur
Donderdag: 08.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 08.00 – 15.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Huisbezoeken vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag tussen 12.00 – 15.00 uur.

Behandeling

Skin in Motion Informatie. Er wordt een meting verricht.
Met de LymphaScanner word het vochtpercentage in de huid gemeten.

Bij Skin in Motion draait de behandeling om een nauwe samenwerking tussen patiënt en behandelaar.

Elk behandelplan begint met een kennismaking waarin het probleem centraal staat. Hierop wordt vervolgens in samenspraak met de patiënt een behandelfrequentie bepaald. De huidtherapeut zal altijd adviseren wat het beste is voor de huid, maar de definitieve beslissing ligt bij de patiënt.

Tijdens het eerste bezoek brengt de huidtherapeut de situatie zo goed mogelijk in kaart. Zij vragen dan ook van de patiënt om de volgende documenten mee te nemen naar de intake:
– de verwijzing van de huisarts of medisch specialist (indien in bezit);
– een identiteitsbewijs;
– de zorgpas van de zorgverzekeraar;
Gebruik je medicijnen? Vergeet dan niet om ook een Actueel Medicatieoverzicht mee te nemen.

Let op! Er vind tijdens het intake-gesprek geen directe behandeling plaats, tenzij telefonisch anders afgesproken.

Skin in Motion wil de gezondheid van de huid en zelfstandigheid van haar patiënten zo veel mogelijk bevorderen. Voor een uitgebreid overzicht van de behandelingen verwijs ik je naar de pagina behandelingen. Voor meer informatie over de aandoeningen verwijzen wij je naar de officiële website van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Tarieven

De tarieven van de behandelingen kun je hier terugvinden.

Afspraak

Voor het maken van afspraken is de praktijk zowel telefonisch, per whatsapp en/of per e-mail bereikbaar.

Telefoon: 06-30569412
E-mail: info@skininmotion.nl

Wil je een gemaakte afspraak annuleren of wijzigen? Meld dit dan uiterlijk 24 uur van te voren. Op deze manier kan er nog iemand anders gebruik maken van de vrijgekomen afspraak. Wordt de afspraak binnen de 24 uur geannuleerd? Dan is de praktijk gemachtigd om deze in rekening te brengen. Deze rekening is niet in te dienen bij de zorgverzekeraar.

Algemene voorwaarden

Op alle behandelingen, producten en services van Skin in Motion Huid- & Oedeemtherapie Zwijndrecht zijn de algemene voorwaarden van Skin in Motion Huid- & Oedeemtherapie Zwijndrecht van toepassing. Je kunt deze voorwaarden hier downloaden.

Privacy

Skin in Motion Huid- & Oedeemtherapie respecteert jouw privacy en zal er alles aan doen om vertrouwelijk om te gaan met de informatie die je bij ons aanlevert.

Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. In deze privacy verklaring informeren wij je over de wijze waarop wij met jouw gegevens omgaan. We raden je aan deze privacy verklaring aandachtig door te nemen.