Burgemeester de Bruïnelaan 140 Zwijndrecht
06-30569412
info@skininmotion.nl

Ontharen

Ongewenste haargroei kan verholpen worden.

Of je nu vanuit cosmetisch oogpunt glad de zomer in wilt, of onwijs onzeker word van die haren op je bovenlip. 

Met behulp van de laser kunnen wij o.a. hypertrichose, hirsutisme en natuurlijk cosmetisch storende haargroei behandelen. Tijdens het intakegesprek verdiept de huidtherapeut zich in de oorzaak van de beharing, hoe het verloop hiervan er uit ziet en op welke lichaamslocatie deze zich voordoet. Met de verzamelde informatie uit de anamnese en bijbehorend onderzoek stelt de huidtherapeut een behandelplan op.

BEHANDELING

Gedurende het traject is het zeer belangrijk om de huid NIET bloot te stellen aan de zon en DAGELIJKS te beschermen met een SPF 50.

ADVIEZEN & NAZORG

Voorafgaand aan de behandeling reinigt de huidtherapeut de huid en tekent een eventueel behandelgebied af. Zowel de behandelaar als de patiënt dragen een beschermede bril tegen de laserstralen. De huidtherapeut zal alle stappen aan de patiënt toelichten.

Na de behandeling toont de huid een lichte roodheid, welke na 12/24 uur verdwijnt. Neem bij twijfel ALTIJD contact op met de behandelaar. 

DUUR

Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt een behandeling minimaal 15 tot 60 minuten.

TARIEVEN

De tarieven voor ontharen zijn gebaseerd op de locatie van de beharing. Kijk in de prijslijst voor een indicatie.

Tijdens het intakegesprek communiceert de huidtherapeut de definitieve prijs per behandeling. 

Wanneer er sprake is van meerdere behandellocaties is er een combinatieprijs mogelijk.

PRIJSTLIJST
VERWIJZING & VERGOEDING

Voor lasertherapie in het gezicht heeft u alleen een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig als de zorgverzekeraar hierom vraagt. De behandeling in het gezicht wordt, afhankelijk van de zorgverzekeraar, (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor de accurate vergoedingen en/of benodigde verwijzingen kun je het best contact opnemen met de zorgverzekeraar. Skin in Motion heeft contracten met alle zorgverzekeraars.


Laserbehandelingen van het lichaam worden in geen van de gevallen vergoed door de zorgverzekering.

Weg met die pigmentvlekken!