Burgemeester de Bruïnelaan 140 Zwijndrecht
06-30569412
info@skininmotion.nl

Tarieven

VERGOEDINGEN EN TARIEVEN

Skin in Motion heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Afhankelijk van de dekking van jouw aanvullende verzekering komt de behandeling (gedeeltelijk) in aanmerking voor vergoeding. Neem hierover contact op met de zorgverzekeraar en vermeld dat het om huidtherapie of oedeemtherapie door een huidtherapeut gaat. Je kunt er ook de polisvoorwaarden op nalezen.

Huidtherapie

Huidtherapie behandelingen komen alleen in aanmerking voor vergoeding als de klacht zich in het gezicht uit.
De overige behandelingen komen voor eigen rekening.

Oedeemtherapie

Oedeem wordt onderverdeeld in twee groepen: chronisch en niet chronisch. De vergoeding voor oedeemtherapie is dan ook van afhankelijk. Op deze pagina lees je meer over de vergoeding bij een chronische indicatie. Niet chronisch oedeem wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit potje word veelal gedeeld met de fysiotherapeut, houdt hier rekening mee als deze ook wordt bezocht. Indien er geen (voldoende) aanvullend pakket is komen de behandelingen voor eigen rekening.

Verwijzing

Sommige verzekeraars eisen een verwijzing alvorens zij de behandeling vergoedden. Na elke intake schrijven wij een uitgebreide rapportage welke wij, met toestemming, via ZorgDomein veilig naar de arts verzenden. Betreft het een specialist uit het ziekenhuis? Dan geven wij de rapportage aan je mee voor de eerst volgende afspraak. Zo zijn de betrokken specialisten op de hoogte van onze huidtherapeutische bevindingen en ons behandelplan.

BEKIJK PRIJSLIJST