Burgemeester de Bruïnelaan 140 Zwijndrecht
06-30569412
info@skininmotion.nl

Lasertherapie

Behandeling met behulp van de laser

Met de laser kunnen er diverse indicaties behandeld worden. Bij Skin in Motion behandelen we overbeharing, pigment, en tatoeages. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende lasers, elk afgestemd op de specifieke wens.

MEER OVER HUIDVERBETERING
TRAJECT VERLOOP

Allereerst vindt er ten allertijd een intakegesprek plaats om te bepalen welke laser er benodigd is en of wij aan de wens van de klant kunnen voldoen. Als uitgangspunt zijn er gemiddeld 2 – 10 behandelingen benodigd, afhankelijk van de indicatie. Hierover informeren we je uitgebreid tijdens de kennismaking. Tussen de behandelingen zit gemiddeld 6 – 12 weken om het lichaam de kans te geven te herstellen. Een lasertraject duurt dan ook gemiddeld 1 tot 1,5 jaar. 

BEHANDELINGEN

De behandeling bij de huidtherapeut kan bestaan uit één of meer van de volgende onderdelen:

Laserontharing;
Pigmentlaser;
Tattoeage verwijderen.

DUUR


Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt de behandeling 30 – 120 miuten. Hoe groter het te behandelen gebied, of hoe groter de combinatie van gebieden, hoe langer de behandeling duurt. Elke vervolg behandeling evalueren we de afgelopen periode en stellen we eventueel het behandelplan bij. In enkele gevallen is er na een hormoonschommeling een onderhoudsbehandeling benodigd. 

VERWIJZING & VERGOEDING

Voor lasertherapie in het gezicht heeft u alleen een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig als de zorgverzekeraar hierom vraagt. De behandeling in het gezicht wordt, afhankelijk van de zorgverzekeraar, (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor de accurate vergoedingen en/of benodigde verwijzingen kun je het best contact opnemen met de zorgverzekeraar. Skin in Motion heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Laserbehandelingen van het lichaam worden in geen van de gevallen vergoed door de zorgverzekering. 

Laat ons jouw huid verbeteren!

Neem nu contact op!