Burgemeester de Bruïnelaan 140 Zwijndrecht
06-30569412
info@skininmotion.nl

Huidtherapie

Behandeling gericht op huidverbetering

Verslapte bloedvaten of aandoeningen aan de bloed- en of lymfevaten kunnen een uitgebreid scala aan klachten veroorzaken, waaronder oedeem. Oedeemtherapie is hier een perfecte oplossing voor, maar niet waterdicht. Om de therapie te ondersteunen is er altijd ondersteuning van een compressiemiddel nodig.

TRAJECT VERLOOP

Tijdens de intake brengt de huidtherapeut met behulp van de Observ520X huidanalyse en een uitgebreide anamnese in kaart wat jouw klacht is. Aan de hand daarvan stelt zij samen met jou een behandelplan op. Tijdens de intake voeren wij de daadwerkelijke behandeling niet uit, dit gebeurt in een volgende afspraak.

BEHANDELINGEN

De behandeling bij de huidtherapeut kan bestaan uit één of meer van de volgende onderdelen:

– Chemische peeling (pigment, algehele  huidverbetering, (acne)littekens);
– Microneedling (pigment, algehele huidverbetering, (acne)littekens);
– Lasertherapie (pigment, ontharen);
– Verwijderen van huidoneffenheden.

DUUR

De behandeling duurt gemiddeld 30 – 60 minuten, afhankelijk van de indicatie en uitgevoerde methode. Het behandeltraject start wekelijks en wordt na gemiddeld vier weken afgebouwd. Voor optimaal resultaat is het advies dat er periodiek een onderhoudsbehandeling plaats vindt.

VERWIJZING & VERGOEDING

Voor huidverbeterende behandelingen heeft u een verwijzing van de huisarts of medisch specialist, als de zorgverzekering hier om vraagt. De behandeling wordt, afhankelijk van de zorgverzekeraar, (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor de accurate vergoedingen en/of benodigde verwijzingen kun je het best contact opnemen met de zorgverzekeraar.
Skin in Motion heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Laat jouw huid stralen!

Neem nu contact op!